Pagina's

woensdag 8 augustus 2012

FLORIDA 2012: Dag 15 t/m 17

Aangezien we in 3 dagen 2 keer naar Universal Studio's zijn geweest doe ik alles bij elkaar.

Dag 15:

Vandaag gingen we naar de gewone Universal Studio's.
Het was pas half 9 dus we grepen gelijk onze kans om gelijk in de eerste attractie te gaan.
Dit was een simulator genaamd 'verschrikkelijke ikke'. Na op de foto zijn geweest met de Simpsons, een aap en Woody Woodpecker.

Het was een hete dag.' Elke wachtrij was maximaal 40 minuten lang.
Soms konden we doorlopen en soms moesten we heel lang wachten. Het was een mooi park. We zaten in een trein waarin we in een aardbeving zaten. Ook was er een attractie waarin je midden in een tornado zat. Je werd er ook heel nat van. Toen we alles al hadden gehad zijn we naar huis gegaan want het was al bijna sluitingstijd...

Dag 16:

Vandaag hadden we niet veel gedaan. We gingen andere winkels bezoeken en hebben veel dingen gekocht!
Het was heel erg warm. Na uren gewinkeld te hebben was de dag verder rustig verlopen en was het vroeg slapen want Universal, Island of Adventures stond op het programma.

Dag 17:

Vandaag was het wederom vroeg opstaan. Island of Adventures van Universal Studio's was op ons gaan wachten. We gingen half 9 weg. 3 minuten later waren we aangekomen. Eerst parkeren en dan tas controle. We moesten onze blikjes inleveren!?!? Na de blikjes te hebben ingeleverd konden we naar binnen. We zagen de eerste achtbaan 'de Hulk' al op ons wachten. Wacht tijd van nog geen 5 minuten! Binnen een kwartier zijn we er 2 keer in geweest. Het was een heel ander soort park dan de andere Universal Studio. Nadat we in Spiderman zijn geweest, wat heel mooi gemaakt was, gingen we een broodje eten. Na de heerlijke bolletjes gingen we naar een attractie met ronde bootjes. Ja, u weet wel. Van die gele ronde boten. Je wordt altijd wel een beetje nat. Maar dit was eigenlijk niet normaal! Iedereen was drijfnat. Het zat zelfs in je schoenen en onder je broek. Na eindelijk droog te zijn, gingen we weer in een water attractie zodat de hele droog cyclus weer overnieuw kan beginnen.. Daarna liepen we naar Harry Potter. Schitterend gemaakt!

Het was net als in de films van de Harry Potter-serie. Na in de achtbaan zijn geweest gingen we doorlopen.Toen was er een tour door Poseidon. Heel mooi gemaakt net als de andere delen van het park. Toen was het rond 17:00 en was het wel mooi geweest.. We waren overal 2 keer in geweest en het was veel te heet. Toen gingen we nog zwemmen en werd het steeds later in de avond...


Geen opmerkingen:

Een reactie posten