Pagina's

donderdag 2 augustus 2012

FLORIDA 2012: Dag 10

Na regen komt.. nog meer regen!

De dag begon ietsjes later dan normaal. Na het ontbijt zijn we gelijk kaartjes gaan halen voor Busch Gardens. Na 1 uur en 10 minuten rijden, waren we om half 11 aangekomen. Na de auto geparkeerd te hebben werden we met een busje naar het park gebracht. Na binnenkomst gingen we even een kopje Starbucks halen. Toen we het ophadden gingen we door het park heen lopen. Na eerst de zoveelste Alligators te hebben gezien, gingen we kijken bij de Gorilla's. Echter lagen ze te slapen of lekker te luieren. Na de andere dieren zoals, tijgers en de olifanten te hebben bekeken wilden we in attracties gaan..

It's open.. aaand it's closed.'

Na in de eerste attractie te willen gaan, werd er omgeroepen dat alle attracties gesloten waren vanwege de regen en onweer. In 30 minuten is er al 3 keer omgeroepen: It's open, It's closed'. In die tijd stonden we echter nog in de rij, we stonden ergens in het midden en het wachten werd beloond, nadat bijna iedereen de rij uit was gegaan, stonden we helemaal vooraan. Na 60-90 minuten gewacht te hebben konden we eindelijk in de attractie. Nadat het voorbij was, gingen we snel in de rij staan om er weer gelijk in te kunnen.
Daarna begon het weer te regen en besloten we maar om binnen te eten. Na de hevige regenval en onweer kwam er helaas nog een Tropische storm. Die knallen, je schrok je te pletter.. Na dat we hadden geweten en de show binnen te hebben gekeken werd het minder en keken we of dingen al open waren. Dat was niet het geval maar we gingen wachten bij het treintje totdat het open was. Vlak daarna konden we erin en genieten van de leuke reis langs de verschillende soorten dieren.


'Zelfs buiten de achtbaan ben je niet veilig'.

Na de laatste halte van het treintje, zijn we uitgestapt om in de achtbaan te kunnen. Na een half uurtje wachten waren we aan de beurt. De achtbaan begon rustig maar ging 60 meter de lucht in met een ketting. nadat we hingen, 90 graden ging iedereen aftellen: 'Cuatro, tres, dos, uno..' Het schoot los, met een volle vaart gingen we naar beneden, dit is misschien wel de leukste achtbaan die ik ooit heb meegemaakt. Na heel wat loopings, kurkentrekkers gingen we weer naar beneden, we gingen over het water, iedereen die buiten de achtbaan was, werd nat. Na de achtbaan gingen we nog even in 2 bootjes, waarna we zeiknat het park verlieten. Het was een mooi en leuk park en we hebben allemaal genoten!



Geen opmerkingen:

Een reactie posten