Pagina's

maandag 30 juli 2012

FLORIDA 2012: Dag 8

Prachtige dag eindigt met donkere wolken boven Orlando

De week van de pretparken is begonnen. Seaworld stond vandaag op het programma. Nadat we de kaartjes opgehaald hadden gingen we gelijk door naar Seaworld. 10 minuten verder in een hete auto waren we aangekomen. Het was echt heel warm in het park en daarbuiten natuurlijk. Na het inchecken van de kaartjes konden we gelijk naar binnen. Eerst gingen ze de tassen controleren maar zoals verwacht mochten we gewoon doorlopen. We begonnen de dag bij de dolfijnen die wat trucjes uit zichzelf deden. 

                           
Na de dolfijnen liepen we door naar een show: 'One Ocean' met orka's.
De show was heel leuk en als je beetje vooraan zat werd je heel erg nat.

                          
Na de show gingen we even wat eten. Na de maaltijd was het tijd om naar binnen te gaan.
Na dat we in klein-Antarctica waren geweest waar een Baloega,  ijsbeer en een walrus aanwezig waren gingen we naar een onderwater buis waar je doorheen kon. Grote haaien zwommen boven je en naast je.
Na de beleving zagen we dat er een show ging beginnen, gauw een zitplaats zoeken en kijken maar! 
Een show met zeeleeuwen, prachtig om te zien.
Na de show stond er weer een andere show op het punt van beginnen. Een show waarbij mensen verkleed waren en allemaal acrobatische trucjes gingen doen. Het was tijd voor Turtle track. Na een redelijk lange rij waren we in een hal. Een aquarium vol verschillende, tropische vissen waren hier aanwezig. Na 8 minuten wachten moesten we in een andere hal met een 3D-bril opgaan staan. Je staat en om je heen is een bol waar de 3D-animatie bezig was. Of je nou voor je, naast je of achter je keek, overal was wat te zien, geweldig gemaakt! Het was 18:30. We wilden nu de attracties gaan doen, maar helaas.. Het onweerden en het regende hard. Attracties waren gesloten dus daar konden we er niet in. Desondanks was het een prachtige dag en hebben we allemaal hier van genoten!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten